Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz yağsız gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı midein sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir Yangın Çıkış Kapısı direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri yüz kapılar dokunca görmez.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve birebir fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar işlemlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride kuşatılmış kalabilir.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page